woensdag 3 februari 2010

Weblog Ervaringen met chemotherapie nu als electronisch boek verkrijgbaar

Voor de oude, trouwe lezers van mijn weblog Forans Bolog:
Het weblog is op internet verdwenen. Alle blogverhalen, plus nieuwe bijdragen zijn nu als electronisch boek of  gewoon boek (in .doc)verkrijgbaar/ te downloaden en te bestellen. Vanaf € 3,-. De e-book titel is:

Chemotie - Ervaringen van een chemopatiënt

Voor de nieuwe lezers: Het betreft een weergave van mijn ervaringen met chemotherapie tijdens de ziekenhuisopnames . Zware kost, maar luchtig, met veel humor en observatievermogen verwoord.
Wat gebeurt er als je hoort dat je kanker hebt en als je een ingrijpende periode met langdurige chemotherapie tegemoet gaat? Hoe sla je je er doorheen? 

Doelgroep: lotgenoten en familie, verpleegkundig personeel, verplegenden in opleiding, verpleegkundige magazines en tijdschriften, geïnteresseerden in het onderwerp kanker en chemotherapie.

Hoe u aan het boek /e-book komt leest u in de volgende bijdragen.




1 opmerking:

  1. Beste klant,
    Deskundige financiering Inc-Speciale aanbieding!
    We financieren momenteel het opstarten van een bedrijf, bedrijfsuitbreiding en werkkapitaal enz. Onze financieringsbronnen zijn gespecialiseerd in creatieve oplossingen om aan uw behoeften te voldoen met een betaalbare rente van 2% en een flexibele aflossing van 1 tot 15 jaar.

    Wij bieden ook persoonlijke leningen voor vakanties,
    woningrenovatie en schuldconsolidatie.
    @2% rente/looptijd van 5 jaar.
    Met snel proces en onmiddellijke goedkeuring.
    Neem vandaag nog contact met ons op via e-mail: expertfundinginfo@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen